»  SREDSTVA ZA PISANJE
  »  SREDSTVA ZA LEPLJENJE
  »  PRIBOR ZA RADNI STO
  »  SIGURNOSNE KUTIJE
  »  SREDSTVA ZA SORTIRANJE DOK
  »  PAPIRNA KONFEKCIJA
  »  PEČATI
  »  TORBE
  »  PREZENTACIONA OPREMA
  »  ELEKTRONIKA
  »  REKLAMNA GALANTERIJA
  »  KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ
  »  HIGIJENA I OSVEŽENJE
  »  ALATI I BAŠTA
  »  ANTIKLIZNE TRAKE
  »  GIFT PROGRAM
  »  OUTLET
  »  IGRAČKE
  »  KOŽNA GALANTERIJA
  »  KUĆA I STAN
  »  UMETNIČKI PROGRAM


 Dobrodošli pod krov OFFICE 1 SUPERSTORE-a!

Office 1 Superstore u svetu
Office 1 Superstore je multinacionalna kompanija osnovana 1989. godine, u SAD-u. Prisutna je u 34 zemlje u svetu, na 5 kontinenata i raspolaže sa više od 600 prodajnih mesta u Belgiji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Kini, Grčkoj, Holandiji, Madarskoj, Islandu, Indiji, Irskoj, Italiji, Kazahstanu, Litvaniji, Makedoniji, Maleziji, Meksiku, Crnoj Gori, Maroku, Peruu, Poljskoj, Kataru, Rumuniji, Rusiji, Svetom Martinu, Saudijskoj Arabiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Sudanu, Trinidadu i Tobagu, Turskoji, Ukrajini i Vijetnamu.

Office 1 Superstore u Srbiji
Office 1 Superstore posluje u Srbiji od 2003. godine i do sada je razvio mrežu prodavnica i Telemarketing centara u najvećim gradovima, širom zemlje: Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici, Somboru, Zrenjaninu,Vranju, Paraćinu, Pirotu, Leskovcu, Čačku, Kruševcu, Kraljevu, Užicu, Pančevu, Jagodini, Vršcu, Aleksincu, Vrbasu, Kikindi, Požarevcu, Šapcu, Zaječaru...

Šta nas čini razlicitim?
U Office 1 Superstore-u klijenti mogu da zadovolje sve svoje potrebe za kancelarijskim proizvodima pod jednim krovom i po povoljnim cenama. U našem asortimanu su zastupljene cetiri grupe proizvoda: kancelarijski materijal, elektronika i potrošni materijal, reklamna glanterija i kancelarijski nameštaj. Obezbedili smo raznovrsne načine nabavke kancelarijskih proizvoda - od kupovine u našim prodavnicama, poručivanja posredstvom razgranate mreže Telemarkting centara (call centara) širom Srbije, do poručivanja putem faksa i Interneta.

Naš dobro organizovan sistem prodaje podrazumeva i Biznis centre koji predstavljaju poseban odeljak u svakoj prodavnici Office 1 Superstore-a. To je mesto gde možete plastificirati, koričiti, napraviti svoj pečat, vizit kartu i slična biznis dokumenta potrebna za savremeno poslovanje. A sve to po vrlo povoljnim cenama i u kratkom vremenskom roku! Ideja našeg poslovanja kratko je sažeta u jednoj rečenici:

Sve za Vašu kancelariju pod jednim krovomOffice 1  super store
Office 1  super store


Namestaj po meri

Office 1  super store

Nova adresa magacina i maloprodaje
Obaveštavamo Vas da je od 13.08.2018 magacin i maloprodaja Office & More-a sa adrese Miloš...više o tome
Office

Beograd

Milošev kladenac 14b
Tel. 011/ 34 60 600
Fax 011/ 34 61 011

Ofice